Skip to main content

Zorgverlening

Andere disciplines

Reisprik Oirschot

Vaccinatie

Ga je binnenkort op reis? Check welke vaccinaties je nodig hebt en maak meteen eenvoudig een afspraak met een arts in de buurt!

https://www.reisprik.nl/vaccinatie-wereld-kaart.html

 

Gezond op reis

Er is niets zo vervelend als ziek worden tijdens je vakantie. Bescherm jezelf en voorkom veel voorkomende ziekten! Download onze gratis Reistips folder.

https://www.reisprik.nl/images/reisprik-tips.pdf

RondOm Podotherapeuten

Binnen Huisartsenpraktijk Kievit en Co is een podotherapeut van RondOm Podotherapeuten werkzaam. U kunt bij de podotherapeut terecht voor klachten aan uw voeten, enkels, onderbenen, knieën, heupen of rug.

 

RondOm Podotherapeuten

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. Goed lopen houdt je gezond, zorgt ervoor dat je je vrij voelt en laat je gaan en staan waar je wilt. Kortom, goed lopen zorgt ervoor dat mensen kunnen participeren in de maatschappij.

 

Afspraak maken bij de podotherapeut


Wilt u een afspraak bij de podotherapeut in Oirschot maken? Maak deze direct online via de website van RondOm Podotherapeuten of bel naar 088-1180500 (08:00-17:00).

 https://rondompodotherapeuten.nl/afspraak-maken

 

Wat doet een podotherapeut?


Een podotherapeut is een erkende hbo-professional, gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten of benen, een afwijkende voetstand of een verkeerd looppatroon. Hierdoor kunnen weer andere klachten in andere delen van het lichaam ontstaan, zoals overbelasting van een spier of gewricht.

 

Podotherapie kan o.a. bestaan uit het corrigeren en beschermen van de voeten, door bijvoorbeeld het aanmeten van podotherapeutische zolen, teenortheses, schoen- en zoolcorrecties en wondbehandelingen. Iedereen, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen, kan bij de podotherapeut terecht voor het voorkomen en behandelen van klachten. Meer informatie over podotherapie vindt u op www.rondompodotherapeuten.nl.

Susan Schoonheidssalon

Uw huid verzorgen, verbeteren of gewoon even ontspannen?

https://www.susan-schoonheidssalon.nl/

Mecheline Kelders

Mecheline Kelders is pedicure.

Tot 1 juli 2024 verzorgt zij steunkousen.