Skip to main content

Zorgverlening

Reisadvies

Huisartsenpraktijk Kievit en Co is bevoegd in het geven van reizigersadvies. Hiervoor werken we samen met Reisprik. Er is niets zo vervelend als ziek worden op vakantie. Veel ziektes kun je voorkomen met adviezen of vaccinaties. Voor sommige reizen is het zelfs verplicht om een gele koorts vaccinatie te hebben. Deze mogen wij ook zetten in de praktijk. U hoeft geen patiënt bij ons te zijn om een afspraak te maken voor reizigersadvies

Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet direct uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u deskundig geadviseerd. Op de huisartsenpraktijk ontvangt u een advies inclusief uw vaccinaties.

Reisprik werkt samen met het Tropencentrum AMC, heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars en is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR (landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering).

Kosten van jouw reisvaccinaties worden bijna altijd volledig vergoed. Reisprik heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars, zoals Zilveren Kruis, VGZ (Zekur, IZZ,IZA, UMC), Univé en CZ.

U kunt contact opnemen met de praktijk voor het maken van een afspraak.

Op Reisprik.nl vindt u meer informatie.

Afspraak maken op Reisprik.nl